Pilgrim smykker online

Pilgrim smykker

Pilgrim Smykker

Pilgrims smykker afspejler individualitet og udtrykker din helt egen personlige stil. Kvalitet og design er i topklasse men i forhold til andre kvalitetssmykker, så er Pilgrim til priser der ligger noget under andre. Dette har Pilgrim bevidst valgt, så flere har mulighed for at købe deres smykker.

Fra deres smykkekollektioner kan der bl.a. nævnes armbånd, ure, øreringe, armbånd med charms, halskæder, sølv, guld, læder i et utal af farver.

Pilgrim blev lanceret i 1983 af Thomas Adamsen og Annemette Markvad. På forskellige festivaller solgte de smykker som de havde købt i Østen og smykker de selv havde designet.

Efterhånden blev Pilgrims smykker så eftertragtede, at de måtte udvide deres forretning og i dag er det et internationalt smykkebrand med over 300 ansatte.

Socialt ansvar er også et af Pilgrims kernemål ved at støtte forskellige velgørende organisationer. De har lavet flere smykker hvor overskuddet, ubeskåret, går til Læger Uden Grænser. Udover dette er det vigtigt for Pilgrim at deres ansatte trives ved et rigtig godt arbejdsmiljø samt arbejdsklima.